Vizualizare coloane:
Indisponibil momentan

Brăduți cu pistrui alintați de soare

35,00 lei
În tonuri jucăușe de verde, brăduții cu pistrui alintați de soare aduc picături de lumină, amintind iarna de pădurea în care se mai vede câte-o rază de soare ici-colo. Ornamentele sunt prezente în două variante, brăduți drepți sau cu rămurele. Pentru a le oferi cadou cuiva drag sau a le continua povestea în bradul de Crăciun, poți alege in..
Indisponibil momentan

Ornamente Frosted Forest - Fulg de nea

50,00 lei
Inspirați din eleganța și albul copacilor în prag de iarnă, am creat ornamentele Frosted Forest în cele două culori ce se mai pot vedea în codru iarna, albul zăpezii și albastrul cerului. Fulgii de nea sunt prezenți individual sau în seturi de câte 3, purtați de aceeași pală de vânt și vin într-o cutie gata de dăruit cadou celor dragi sau..
Indisponibil momentan

Ornamente Frosted Forest - Păsări

35,00 lei
Inspirați din eleganța și albul copacilor în prag de iarnă, am creat ornamentele Frosted Forest în cele două culori ce se mai pot vedea în codru iarna, albul zăpezii și albastrul cerului. Decorațiunile păsări sunt prezente individual sau în seturi de 3 sau 5 și vin într-o cutie gata de dăruit cadou celor dragi sau de cuibărit sub brad. Or..
Indisponibil momentan

Ornamente Frosted Forest - Brăduți

35,00 lei
Inspirați din eleganța și albul copacilor în prag de iarnă, am creat ornamentele Frosted Forest în cele două culori ce se mai pot vedea în codru iarna, albul zăpezii și albastrul cerului. Brăduții sunt prezenți în 2 variante, drepți sau cu rămurele, individual sau în seturi de 3 sau 5. Decorațiunile vin într-o cutie gata de dăruit cadou celor ..
Indisponibil momentan

Ornamente Frosted Forest - Set mixt

110,00 lei
Inspirați din eleganța și albul copacilor în prag de iarnă, am creat ornamentele Frosted Forest în cele două culori ce se mai pot vedea în codru iarna, albul zăpezii și albastrul cerului. Setul conține 2 brăduți drepți, 2 brăduți cu rămurele și 1 pasăre, ce vin într-o cutie gata de dăruit cadou celor dragi sau de cuibărit sub brad. Ornament..
Indisponibil momentan

Ornamente Turtă Dulce - Fulgi de nea

35,00 lei
Ne-am inspirat din mirosul atât de parfumat de turtă dulce și am lucrat aceste ornamente cu gândul la râsetele ce umple casa de bucurie în prag de sărbători. Fulgii de nea sunt prezenți individual sau în seturi de 3 sau 5 și sunt ambalați într-o cutie cadou, pentru a îi oferi cadou cuiva drag sau a le continua povestea în bradul de Crăciun. ..
Indisponibil momentan

Ornamente Turtă Dulce - Brăduți

35,00 lei
Ne-am inspirat din mirosul atât de parfumat de turtă dulce și am lucrat aceste ornamente cu gândul la râsetele ce umple casa de bucurie în prag de sărbători. Brăduții sunt prezenți individual sau în seturi de 3 sau 5 și sunt ambalați într-o cutie cadou, pentru a îi oferi cadou cuiva drag sau a le continua povestea în bradul de Crăciun. Orna..
Indisponibil momentan

Ornamente Turtă Dulce - Set mixt

110,00 lei
Ne-am inspirat din mirosul atât de parfumat de turtă dulce și am lucrat aceste ornamente cu gândul la râsetele ce umple casa de bucurie în prag de sărbători. Setul conține 3 brăduți și 2 fulgi, ambalați într-o cutie cadou, pentru a îi oferi cadou cuiva drag sau a le continua povestea în bradul de Crăciun. Ornamentele sunt lucrate în atelier..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)